Thai Fit Studio thajských masáží
  prosinec 2023 THAI FIT NEWS | číslo 33   
Naši milí klienti,
s blížícími se Vánocemi bychom vám rádi představili naši bohatou nabídku masáží, které přinášejí nejen okamžitou relaxaci, ale i úlevu od každodenního stresu.

Pro letošní svátky jsme pro vás připravili něco speciálního!

Přinášíme vám neodolatelnou kombinaci jojobového a arganového oleje, obohacenou exkluzivní vůní esenciálního oleje. Tato masáž horkými BIO oleji, je navržena tak, aby vám poskytla nejen fyzickou, ale i duševní pohodu. Pocítíte příjemné uvolnění a prohřátí svalů po celém těle. Objednejte se na Masáž horkým BIO olejem, nebo nakupte dárkové poukazy v dané hodnotě.



Vybírejte z naší rozmanité škály masáží a nakupte poukazy výhodně - při koupi poukazu/ů v hodnotě 2000 Kč Vám nadělíme poukaz v hodnotě 400 Kč ZDARMA !

Nabízíme: tradiční thajské, olejové, bylinné, peelingové nebo masáže lávovými kameny.

Dárkové poukazy jsou univerzální a lze je využít na všechny naše masáže. Navíc mají neomezenou platnost, takže si je můžete ponechat na později a užít si relaxaci podle svého časového plánu. Věříme, že darování chvíle relaxace je ten nejkrásnější vánoční dárek.

Přejeme vám veselé Vánoce a šťastný začátek Nového roku!
Telefonní kontakt
+420‌603‌490‌247,
+420‌739‌516‌404
Email thaifit@thaifit.cz, thaifit2@thaifit.cz
Webové stránky www.thaifit.cz
Facebook Staňte se naším fanouškem
Instagram Sledujte nás
TikTok Sledujte nás
THAI FIT NEWS je elektronický občasník vycházející přibližně jednou za 2 měsíce. Jeho prostřednictvím Vám přinášíme zajímavé tipy, rady, slevy a informace, které vycházejí z naší dlouhodobé praxe. Máte-li dotaz, hledáte-li odbornou radu, nebo Vás zajímá původ některé z masáží, napište nám. Téma zpracujeme do některého z dalších newsletterů. THAI FIT NEWS chceme vytvářet tak, abyste Vy z něj měli praktický užitek.
Pokud si nepřejete dostávat další praktické informace prostřednictvím THAI FIT NEWS, odhlaste se prosím zasláním odpovědi na e-mail newsletter@thaifit.cz. Do předmětu e-mailu napište prosím „ODHLÁSIT NEWSLETTER“.